KURUMSAL - FUNDA GRUP
Funda Grup, inşaat, ankara, yıldız, kahire caddesi,
13383
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13383,bridge-core-3.1.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-fundagrup,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

KURUMSAL

HAKKIMIZDA

Funda Grup Şirketleri bir aile şirketi olarak temelleri 1956 yılında atılmış olup; inşaat ( alt ve üst yapı ), inşaat malzemeleri (seramik, vitrifiye , batarya, küvet, boya, pvc boru vs), dış ticaret ( ithalat, ihracat, temsilcilikler), üretim (ev tekstili, elyaf, keçe) alanlarında faaliyet göstermektedir. Ülke ekonomisine katkı ve daha çok istihdam yaratma arzusu ile her geçen gün faaliyet alanlarını genişletmektedir.

Funda A.Ş. 1975 yılından bu yana sektör içinde faaliyetlerine devam etmekte olup; ağırlıklı olarak lüks konut – toplu konut – villa – iş merkezi – alışveriş merkezi inşaatları, fabrika binaları, sulama kanalları inşaatları yapımını üstlenmektedir. Günümüze kadar takribi 250.000 m2 kapalı alan inşaat işi tamamlamış olan Funda İnşaat, bünyesinde bulunan inşaat mühendisleri, makine mühendisleri ve mimarları ile teknik hizmet, zamanında iş teslimi ve kaliteden ödün vermeyen şirket yapısı ile sektörün öncü ve güvenilir firmalarından biri olarak öne çıkmaktadır.

Ankara Oran Şehri’nde bulunan Funda Beyazevler Sitesi, Çayyolu’nda bulunan Funda Sitesi, Ulus Rüzgarlı Sokak’ta bulunan Funda İş Hanı, Demir Han, Özkan İş Hanı, Şahlar İş Hanı, Meteoroloji’de bulunan Hatice Valide Cami, Gölbaşı Polat Villa Sitesi ve Antalya Kemer’de bulunan Funda Apart Oteli firmamızın inşa etmiş olduğu bazı projelerdendir.

Günümüz insanının ihtiyaçlarını karşılamak yönünde sektör içinde ihtiyaç olarak ön plana çıkan Alışveriş Merkezi ve Rezidans inşaatı konusunda yapmış olduğumuz çalışmalar sonucu Ankara Yıldız’da bölge ve tüm Ankara halkına hitap edecek olan Alışveriş merkezi ve Rezidans projemiz start almıştır.

Söz konusu projemiz lokasyon ve tasarımıyla Ankara’nın en prestijli projesidir.